Virati uitvaartverzorging

Kosten uitvaart

Binnen uw budget een waardig afscheid.

Kosten uitvaart

Iedereen denkt wel eens na over zijn of haar uitvaart. Er moeten immers veel zaken geregeld worden. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de soort uitvaart, de locatie, het rouwvervoer, de uitvaartbloemen, de muziek of de lijst met genodigden?

Wensen vastleggen voor uw persoonlijke uitvaart

Voor veel mensen is het prettig en rustgevend om ruim van tevoren alle mogelijkheden door te nemen met een specialist en al enkele keuzes vast te laten leggen. Niemand wordt graag geconfronteerd met extra kosten, dus het is van belang om de financiële kant van de uitvaart door te nemen. Omdat iedere uitvaart uniek is, zet Virati Uitvaartverzorging graag samen met u alle wensen op een rij. Vervolgens krijgt u een offerte voor het uitvoeren van deze wensen. Zo bent u verzekerd van een heel persoonlijke uitvaart, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is.

Als er een dierbare komt te overlijden dan komt er ineens van alles op je af. Toch moeten er heel wat zaken geregeld worden voordat de uitvaartverzorger er is. De onderstaande stappen zorgen voor de juiste volgorde.

  1. Neem contact op met de (huis)arts voor een verklaring van overlijden.
  2. Neem contact op met uw uitvaartverzorger.
  3. Leg persoonlijke spullen klaar voor de verzorging en opbaring van de overledene. Denk onder meer aan kleding, bril, kunstgebit, make-up en sieraden.
  4. Ga na of de overledene een wensenlijst heeft achtergelaten.
  5. Ga na of de overledene een uitvaartverzekering had afgesloten.
  6. Zoek adressen bij elkaar voor het versturen van de eventuele rouwkaarten.