Virati uitvaartverzorging

Mogelijkheden uitvaart

Niet één uitvaart is hetzelfde.

Mogelijkheden uitvaart

Niet één uitvaart is hetzelfde, omdat ieder mens uniek is. Na het overlijden van een dierbare moet er in korte tijd veel geregeld worden. Vaak is er meer mogelijk dan u verwacht. Virati Uitvaartverzorging helpt u om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren.

Bijzondere bijeenkomsten

Het is mogelijk om de bijeenkomst op een andere plek dan in het crematorium of op de begraafplaats te organiseren. In sommige gemeenten is het zelfs mogelijk om de plechtigheid in de open lucht te houden, zoals in het park. Bij een technische uitvaart wordt de overledene na afloop van de plechtigheid naar het crematorium of de begraafplaats gebracht. Na afloop van de uitvaart is het altijd mogelijk om nog even samen te komen, waarbij u consumpties kunt nuttigen.​

Dierbare momenten

Tijdens de plechtigheid, op de begraafplaats of in het crematorium is het ook mogelijk om een fotopresentatie of video uit het leven van de overledene te tonen. Zo kunt u terugblikken op enkele dierbare momenten. De plechtigheid kan heel persoonlijk gemaakt worden, van een bijeenkomst op een schip tot wijn en hapjes op een ‘feestelijke’ uitvaart. Eigenlijk is bijna alles mogelijk.