Virati uitvaartverzorging

Nazorg

Met onze Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk.

Nazorg

Natuurlijk houdt onze zorg niet op na de uitvaart. Er komt veel op u af. Het is belangrijk dat u zich kan richten op het afscheid nemen van de overledene. In samenwerking met Nabestaandendesk kunnen wij u hierin ondersteunen. Het is onvermijdelijk dat er na de uitvaart nog dingen geregeld moeten worden. Daarom stellen we direct informatie beschikbaar voor de afwikkeling van de nalatenschap.

Nabestaandendesk
De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met onze Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld.

Heeft u nog geen account? Neem dan contact op.

Inloggen

Liever een boekje?
Bent u niet zo digitaal? Of werkt u liever alles af op uw eigen manier? Dan kunt u van ons een handzaam boekje ontvangen om de nalatenschap af te wikkelen: ‘Zorgen Erna, Hulp bij afwikkeling van de nalatenschap.’ Wij begeleiden u graag in het maken van een passende keuze voor uw situatie. Dat bent u van ons gewend.

Emotioneel
Rondom een verlies is er sprake van rouw. Hoe u het verlies ervaart hangt af van heel veel omstandigheden. In het begin is het misschien wel fijn om te weten wat rouw is, wat u allemaal kunt voelen of wat u juist niet voelt. Wij bieden u graag het boekje ‘Verlies’ aan om u een klein beetje op weg te helpen.

Kinderen
Kinderen hebben zo hun eigen manier in het omgaan met de dood. Wij hebben een speciaal boekje voor ouders/opvoeders en een werkboekje voor het kind zelf. Informeert u gerust naar deze uitgaven: ‘Kinderen helpen bij verlies’ en het herinneringboekje ‘Dag Lieve…’

Evaluatie
Na enkele weken kijken we met u graag nog even terug op de uitvaart. Dat doen we persoonlijk. We willen graag weten wat u ervan vond en tevens kijken we met u vooruit naar wat er nog nodig is.

Benieuwd hoe Nabestaandendesk werkt? Klik dan hier.

Hulp bij de afwikkeling van de erfenis van uw dierbare
Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden, zowel op juridisch, fiscaal als praktisch vlak. En dat terwijl uw hoofd hier vaak niet naar staat. Veel nabestaanden weten niet waar zij moeten beginnen en zien hierdoor belangrijke zaken over het hoofd.

‘Erven & meer’ ontzorgt u in een moeilijke periode in uw leven en zorgt voor de meest optimale financiële en fiscale afwikkeling van de nalatenschap van uw dierbare.

Als RegisterExecuteur kan J. van Gerwen-Opdenakker alle werkzaamheden die gedaan moeten worden voor u uitvoeren. U kunt de hele afwikkeling van de nalatenschap uit handen geven, maar zij kan u ook helpen met bepaalde specifieke zaken, zoals bijvoorbeeld de aangifte erfbelasting of advies over de legitieme portie.

Ook kan zij u helpen om conflicten tussen erfgenamen te voorkomen, doordat zij als RegisterExecuteur onpartijdig en onafhankelijk is. J. van Gerwen-Opdenakker zorgt voor een open en duidelijke afwikkeling.

De voortgang van uw dossier wordt vastgelegd in uw persoonlijke Digitale Nalatenschapsdossier en is altijd voor u inzichtelijk. Zo ziet u precies welke werkzaamheden ‘Erven & meer’ al voor u heeft uitgevoerd en wat nog gedaan moet worden.

Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig? Neemt u dan contact op met J. van Gerwen-Opdenakker via www.ervenenmeer.nl.