Virati Uitvaartverzorging: 25 jaar ervaring

Mijn naam is Andrea Virati van Virati Uitvaartverzorging. Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam als uitvaartverzorger en heb de nodige ervaring opgedaan op vele vlakken in de uitvaartbranche. Mijn missie is om een unieke uitvaart te verzorgen waarin de persoonlijke wensen centraal staan.

Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het bijstaan van de nabestaanden. Het binnentreden in een familie in zo’n intiem moment is fragiel. Mensen zijn kwetsbaar en kunnen door het verdriet sneller een keuze maken die niet weloverwogen is. Ik denk in alle rust met u mee en ga de uitdaging aan wanneer er iets ‘onmogelijks’ gevraagd wordt. Zorg uit handen nemen, daar ben ik voor, zodat de nabestaanden in alle rust en op hun eigen manier afscheid kunnen nemen van hun geliefde.

Door mijn uitgebreide werkervaring heb ik veel ontwikkelingen in de uitvaartbranche van dichtbij meegemaakt. Zo komt het steeds vaker voor dat mensen hun eigen uitvaart willen vastleggen. Ook hierbij staat Virati Uitvaartverzorging graag voor u klaar.

Uitvaartverzorging in Vlaardingen en Leiden

Zowel in Vlaardingen als in Leiden heb ik ruime ervaring. In Vlaardingen heb ik ruim 12 jaar gewerkt voor andere uitvaartondernemers. Daarna kreeg ik de kans om in Leiden te werken, wat ik 10 jaar gedaan heb. 
De weg, de mensen en de mogelijkheden ken ik dan ook zowel in Vlaardingen als in Leiden heel goed.
Binnen mijn eigen bedrijf kan ik in beide gemeenten actief zijn, waar ik zeer content mee ben aangezien ik beide plaatsen en hun inwoners een warm hart toedraag. 

Van het moment van overlijden tot na de uitvaart zorgt Virati Uitvaartverzorging dat de nabestaanden alle tijd hebben om afscheid te nemen van hun dierbare. Zonder stress en zonder onduidelijkheden, maar wel met veel herinneringen, samenzijn, tranen en soms ook een lach. Tot op de dag van vandaag voer ik mijn prachtige vak vol overgave uit.

uitvaart Leiden, uitvaartzorg Leiden, uitvaart Vlaardingen, uitvaartverzorging Vlaardingen