9.9
10

Werkelijk Onvergetelijk!

Andrea Virati heeft onze broer, zwager, oom een Onvergetelijke Begrafenis bezorgd , hij luistert, denkt mee, geeft advies waar nodig, begeleid, is heel eerlijk, kortom een baken in zo een emotionele tijd. Is zeer Professioneel, Respectvol, Betrokken en Ondersteunend , wij hadden geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen ! Ook Donna en Wilma de Verzorgers waren echt zo betrokken en liefdevol!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
10

Betrokken, meedenkend en efficiënt

Virati is een onderneming die naast je staat in een periode dat je dat nodig hebt. De 'warme' afwikkeling, ook in coronatijd, was uitstekend! Dank daarvoor!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoeterwoude
10

Persoonlijk

De hr Virati is een man met liefde voor zijn vak hij geeft goed advies en heeft begrip voor elke situatie het belangrijkste is dat de wensen van de overledene voorop staan Tijdens de stervensbegeleiding van mijn zakelijk partner ,levensvader,en maatje is alles tot in de puntjes afgehandeld en zelfs de nazorg is met Een Persoonlijk telefoontje achteraf voor mij een pluspunt Persoonlijk ,menselijk, en eervol Bedankt Andrea het was een waardig afscheid en op de manier zoals gewenst was
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Zeer persoonlijke begeleiding waarbij een verdrietige tijd werdt omgezet naar een waardevolle herinn

Andrea luistert goed en weet op de juiste momenten mogelijkheden aan te dragen die hebben bijgedragen tot een zeer liefdevol afscheid van mijn moeder. Deze zeer persoonlijke begeleiding was voor ons een grote steun.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
9

Hele goede begeleiding en ruimte voor wat allemaal mogelijk is.

Zeer tevreden, ook de nazorg na een hectische tijd met een luisterend oor over "JOUW" verdriet in deze rouwverwerking.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
10

Een prachtige uitvaart

Wij hadden bijzondere wensen maar dat was geen enkel probleem. Van a tot z werd alles geregeld. Het gaf ons als nabestaande heel veel rust. Het contact was heel prettig, het voelde vertrouwd. Wij hebben precies de uitvaart gekregen waar wij om vroegen en hebben hier voor altijd een hele mooie herinnering aan. Afscheid nemen kan maar 1 keer dan wil je graag dat alles perfect verloopt en dat hebben wij ervaren. Nogmaals onze dank, wij zijn heel blij dat wij ons vertrouwen in jou handen hebben gelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Top

Goede begeleiding van een uitvaartleider met een hart. Iemand die met je meedenkt en je ook in je waarde laat. We zijn ontzettend tevreden zeker omdat we terug kunnen kijken op een mooi liefdevol afscheid. In een verdrietige tijd is het fijn dat je je gesteund voelt...ons heeft het ook kracht gegeven...dus Andrea...nogmaals bedankt. Lieve groet Ria
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Een hele warme en persoonlijke begeleiding

Andrea Virati is een hele warme en betrokken persoon die dag en nacht voor je klaar staat en er alles aan zal doen om aan jouw wensen te voldoen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
10

Een zorgeloze aanrader!!!

Wie op zoek is naar een menselijke uitvaartleider met een warm hart en compassie, die niet wil profiteren van de situatie maar het vak beoefend vanuit zijn hart, raad ik Virati absoluut aan. Wij hebben al meerdere keren gebruikt gemaakt van de diensten die de eigenaar, Andrea, verleent. Iedere keer weer even netjes geregeld, speciaal en bijzonder. Bovendien was ook de nazorg fantastisch. Echt een mooie laatste eer bewezen aan de overledene en een zorg minder voor de nabestaanden omdat alles in goede handen was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rozenburg
10

Een grote steun bij het opvangen en verwerken van het verdriet

Vanaf het eerste tot het laatste moment werden wij getroffen door de persoonlijke aandacht, het begrip voor al onze vragen en de optimale bereidheid en medewerking om onze wensen. te realiseren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout-Gld
10

Super

Zeer goed opgevangen en begeleid. Alles is naar wens verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
10

Virati uitvaartverzorging is persoonlijk en betrokken

Virati uitvaartverzorging is persoonlijk en betrokken. Geen verzoek is te gek en alles wordt geregeld om een mooi afscheid te verzorgen voor de overledene. Wij zijn ook zeer te spreken over de betrokkenheid na het overlijden van onze moeder en het regelen van de begrafenis. Ik bedank Andrea Virati voor alle hulp voor tijdens en na de begrafenis. Het afscheid was, mede dankzij jou, het afscheid wat wij voor ogen hadden en wat mijn moeder verdiende.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
12 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10