9.8
10

Alles naar onze zin vervuld

Fijne samenwerking met elkaar en heel persoonlijk , wij voelde geen afstand of iets negatiefs . De ideeën die wij mee kregen waren welkom en een goed uitleg over het geheel , wij zijn zeker tevreden .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Fantastisch

Andrea is heel vriendelijk en betrokken. Wensen van familie en overledene daar houd hij rekening mee. Denkt mee en geeft waar nodig zijn mening en probeert anders een alternatief te bedenken. Familie staat centraal. Kortom erg prettig om Virati uitvaartverzorging te hebben voor de uitvaart van je naaste te verzorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoeterwoude
10

Professioneel, Persoonlijk, respectvol en denkt met je mee in praktische zaken.

Eigenlijk schieten woorden te kort voor de dankbaarheid die wij voelen richting Andrea. Andrea verstaat als geen ander zijn vak. Vanaf het eerste moment voelde hij feilloos aan wat hem te doen stond. Hij denkt mee en was er voor ons we konden wij op hem bouwen en vertrouwen. Alles is bespreekbaar en niks is gek. Hij maakt een zeer ingrijpende gebeurtenis persoonlijk. Heeft aan al onze wensen kunnen voldoen. Hierdoor kunnen wij terugkijken op een prachtige uitvaart van onze moeder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse
10

Geweldig!

Wij zijn bijzonder geraakt door de waardige en betrokken manier waarop Uitvaartverzorging Virati gestalte heeft gegeven aan het laatste afscheid van onze moeder, oma en schoonmoeder. Met veel gevoel voor detail is in samenspraak met de familie een prachtige uitvaart verzorgd die niet alleen in overeenstemming was met de wensen van de familie, maar ook zeker aansloot bij haar leven en haar levensovertuiging. Wij willen Andrea en Linda nogmaals hartelijk bedanken voor alle moeite die zij zich getroost hebben om van een dag die ook veel verdriet met zich meebrengt toch een warme herinnering te maken voor de toekomst. De uitvaart was bij hen in goede handen zodat een mooi leven hiermee ook een prachtige afsluiting heeft gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten
10

Virati straalt rust uit

Een goed luisterend oor en blijven meedenken. Betrokken zijn is en blijft een groot goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten
10

Zeer tevreden over Virati.

Kan niet anders zeggen als een 10 met een griffel,virati uitvaartverzorging kan ik iedereen aanraden Andrea nog bedankt voor alles. Groetjes Alie,René
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KATWIJK ZH
10

Kon niet beter.

Alles piekfijn geregeld en een zeer persoonlijke benadering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp
10

Alles super goed geregeld

Erg vriendelijk Heel goed gevoel en zal hem zeker aan bevelen bij andere
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp
10

Begripvolle en stijlvolle begeleiding.

De benadering van Andrea Virati naar de nabestaanden was uiterst vriendelijk en begaan met het overlijden van onze moeder. De wijze tot het instand brengen van de thuisopbaring was professioneel. Alles werd gedaan zoals wij het voor ogen hadden. Elke dag tot aan de begrafenis kwam Andrea even kijken of alles nog goed was , even bijpraten noemde hij dat. Tijdens de dienst nam hij het woord in de aula en sprak naar de familie op een manier die ons lang zal bijblijven . De woorden waren warm en een troost voor ons allen. Andrea dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk
10

Ontzorgt, super service. Denkt mee

Virati uitvaartverzorging heeft al meerder uitvaarten perfect voor ons verzorgt. Integer, service gericht en meedenkend. Geen vraag is te gek. In een periode waar er vele emoties meespelen neemt Andrea Viratie de zorg om de uitvaart uit handen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
10

Van begin tot eind super!!

Goede ervaring ....iemand die z'n vak prima verstaat complimenten... Mvg M.Alkemade
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam
10

Top niks aan toe te voegen

Bij deze meneer afspraak is afspraak gewoon top en 100% eerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten
10

Zeer tevreden

Andrea luistert goed en denkt mee, wij zijn heel tevreden over de gehele verzorging vanaf het moment na overlijden tot aan het afscheid. Ik kan niet anders dan Andrea en zijn team van harte aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
10

Andrea heeft passie voor zijn vak

Andrea heeft overduidelijk passie voor zijn vak. Hij stelt je gerust, neemt de tijd voor je en denkt in alles met je mee. Wij konden met al onze vragen bij Andrea terecht, al moest hij ons 3x hetzelfde vertellen, alle vragen werden even rustig en met respect beantwoord. Financieel dacht Andrea ook met ons mee. Bijv. Qua uiterlijk zijn deze grepen voor de kist hetzelfde, maar het materiaal is anders, waardoor de kosten aanzienlijk lager zijn. Hierdoor hebben wij de indruk dat Andrea echt passie voor zijn vak heeft en dit werk niet doet om er financieel beter van te worden. Ik hoop dat wij Andrea de komende jaren niet nodig zullen hebben, maar mocht dit wel zo zijn, zullen wij hem zeker opnieuw benaderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis
8

Vriendelijke begeleiding en ondersteuning op de achtergrond.

In eerste instantie iets meer sturing verwacht. Met name ook wat betreft communicatie over richtlijnen van de Corona maatregelen bij de uitvaartorganisatie, die afweken van de RIVM richtlijnen. Sommige afspraken die wij gemaakt hadden, werden niet zoals verwacht uitgevoerd. Daar moesten wij zelf achteraan. Wij hadden iets meer ontzorging/pro-actieve houding verwacht. Uiteindelijk kwam alles wel goed. Afwikkeling na de uitvaart was prima verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
10

De ervaring met Virati Uitvaartverzorging is in 1 woord samen te vatten: geweldig.

De afgelopen tijd hebben wij 2 uitvaarten door Virati Uitvaartverzorging laten verzorgen. Wij zijn zeer tevreden. Een paar zaken vallen op, in positieve zin: - veel ervaring, veel verstand van uitvaarten - zeer prettig in de omgang - de uitvaartondernemer hoeft niet zelf op de voorgrond tijdens de ceremonie - financieel redelijk - men past zich gemakkelijk aan de specifieke wensen van de familie aan Wij bevelen Virati Uitvaartverzorging van harte aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

Alles netjes geregeld

Netjes, neemt de tijd, legt alles goed uit, hele uitvaart keurig geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest
10

Uitstekend

Ik ervaar het vooral als uitstekend , omdat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Er werd meegedacht , en geadviseerd, maar vooral werd er niets opgedrongen. Alles werd ook snel geregeld en in kaart gebracht , zodat wij al snel de dag van de begrafenis wisten . Maar er werd wel rustig de tijd genomen voor de gesprekken. De gehele uitvaart verliep geheel naar onze wensen. Andrea is rustig , betrouwbaar en houdt zich prima aan zijn woord. Al met al zeer tevreden ! En blij dat wij voor hem gekozen hebben .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Alles is naar wens geregeld.

Heel blij geweest met Andrea hij heeft alles onder controle . Zeer tevreden hoe de crematie van onze moeder is verlopen, Dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hi Ambacht
10

Geheel ontzorgt

Het laatste waar je mee je mee bezig wilt houden is het regelen van de uitvaart na het overlijden van een dierbare. De heer Virati heeft deze zorg volledig uit onze handen genomen en tot in detail geregeld. Grote betrokkenheid, meedenkend, adequaat handelen en boven al ont zorgen met als afsluiting een nagesprek. Grote klasse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Door de persoonlijke benadering.

Door de persoonlijke benadering en het bijna dagelijks of telefonisch contact heeft ons als familie enorm geholpen door steun van Andrea
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp
10

Professioneel met oog voor detail om een waardig en unieke uitvaart te regelen.

Toen mijn man Peter plotseling in Spanje overleed dacht ik direct aan Andrea Virati. Samen met mijn zoons hebben wij met Andrea zo'n mooie uitvaart kunnen organiseren. Bijzonder in deze coronatijd. We hebben hierdoor heel veel mensen de gelegenheid kunnen geven om van Peter afscheid te kunnen nemen. Door zijn aanpak en tips is dit tot in de puntjes allemaal heel goed geregeld. Fijne en warme persoonlijkheid. Ook de nazorg was heel fijn. Andrea, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

Geweldige begeleiding gehad van Andrea Virati

Na het overlijden van onze vader was Andrea Virati voor mij en mijn zus een grote steun. Op professionele wijze nam hij de zakelijke kant die er na een overlijden op je afkomt op zich. Hij heeft met ons meegedacht en was betrokken, vriendelijk en professioneel. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep
10

'goede herinneringen' aan de uitvaart van mijn vader mede dankzij Virati

Via zorgcentrum Roomburgh met de heer Virati in aanraking gekomen. Al eens een gesprekje gehad enkele maanden geleden en bij het betreffende overlijden zelf was hij binnen enkele uren aanwezig en loodste hij ons door het proces. Niet alles tegelijk, first things first. Zeer efficient, vlot, accuraat en dag en nacht bereikbaar. Als ik een vraag stelde gaf hij binnen 10 minuten antwoord. Maakt niet uit welk uur van de dag het was! Bescheiden en toch aanwezig, rustig en toch voortvarend. Echt een fijne herinnering aan dit hele proces, mede dankzij Andrea Virati. Ook de factuur was kloppend, de eindfactuur kwam iets lager uit dan de begroting, kortom, geen verrassingen op welke manier dan ook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montpellier
10

Klantgerichte, persoonlijke aandacht.

Persoonlijke Uitvaartverzorging, waarbij tijd en aandacht is voor de nabestaanden. Alles is bespreekbaar voor de uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis
10

Persoonlijk,hartverwarmend,empathie hebben, mensen mens, betrokken

Op aanraden van onze man/vader hebben wij Andrea gebeld, ze kenden elkaar. Al bij het eerste contact gaf hij ons als familie een goed gevoel. Ook na het overlijden van onze man/vader is er alleen maar fijn contact geweest en de uitvaart heeft hij uitstekend begeleid. Ook daarna is het contact altijd heel vriendelijk geweest en niets was hem te veel. Kortom wij zullen hem zeker bij iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-beijerland
10

heel goed

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer goed zijn begeleid door de heer Andrea Virati. Fijne man, heel behulpzaam. Hij heeft ons zeer goed bijgestaan. Mede door zijn hulp hebben wij op een heel mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. Mocht het ergens ter sprake komen zullen wij de heer Virati zeer zeker aan bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest
9

Heel blij met de keuze voor Virati Uitvaartverzorging

Wij hebben de begeleiding en verzorging door Virati Uitvaartverzorging als erg prettig ervaren. In alle rust werden wij voorbereid op alles wat op ons af zou komen. We konden altijd contact opnemen en kregen direct antwoord op onze vragen en de hulp die we nodig hadden. Alle afspraken zijn van begin tot het eind helemaal nagekomen. Goede adviezen, geen druk, geen onaangename verrassingen, kortom: Virati Uitvaartverzorging is precies wat wij in deze droevige en moeilijke periode nodig hadden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden
9

Met warmte ontzorgd

Andrea heeft met veel warmte en empathie, de begeleiding op zich genomen in de overweldigende en verdrietige periode rondom het overlijden van mijn vader. Hij gaf rust en straalde vertrouwen uit dat het geregel rondom de uitvaart , goed zou komen. En zo gebeurde het ook! Vooral tijdens deze Corona tijd, waar niets ging zoals je normaal kon verwachten, heeft hij ons door deze zware periode heen geloodst. Ontzettend dankbaar en prettig! We kijken terug op een mooie, warme, gedenkwaardige uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
10

Helemaal naar ons zin

Wanneer er iets fout ging heeft Andrea het gelijk opgelost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoeterwoude
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10